21 listopada odbyła się gala finałowa konkursu na Przedsiębiorcę Roku UW 2019!
Wśród finalistów i wyróżnionych w kategorii start-up znaleźli się uczestnicy Inkubatora UW:
Damian Hodun i Pamela Moskalik wspólnie prowadzą firmę MOHO. Produkują zdrowe (i pyszne) batony na bazie suszonych owoców i orzechów, bez dodatku cukru, polepszaczy smaku i konserwantów propagując ideę „czystej etykiety”.
Więcej informacji o nich znajdziecie tutaj: https://mohofoods.pl/o-nas/
Stanisław Serafin, założyciel MUCHAMA – konceptu, który pozwala wyrażać siebie. Jego muszki to unikatowe wzory, ręczne wykonanie i wartość większa niż sam produkt.
O jego muszkach przeczytacie tutaj: https://www.muchama.com/
Ogromnie cieszymy się z Waszych sukcesów i trzymamy kciuki za kolejne. Oby tak dalej!